Loading...
BLOG2020-03-02T15:12:46+01:00

Een fijne eindejaarsbijeenkomst in 2020, het kan écht!

En ook de eindejaarsbijeenkomst die ieder jaar wordt georganiseerd om met alle collega’s het jaar goed af te sluiten was dit jaar niet hetzelfde als normaal. Er was namelijk geen andere keus; dit moest via videobellen worden georganiseerd. Maar de directie van Comelit Nederland wilde dit jaarlijkse evenement niet zomaar voorbij laten gaan.

Dinsdag 22 december | door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Een icoon in Den Haag: De Toren van Oud

In 1961 begon de bouw van de allereerste wolkenkrabber in Den Haag: de Toren van Oud. Een uniek ontwerp door de driehoekige vorm, de rondom lopende glazen gevelstroken en de opvallende gele bakstenen.

Donderdag 15 oktober | door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Zijn parkeergarages nog wel veilig?

Misschien is het jou ook opgevallen dat er steeds meer laadpalen in parkeergarages staan. Wat een goed teken is.. want hoe meer we elektrisch gaan rijden, hoe beter het is voor het milieu. Maar laden in parkeergarages kan gevaarlijk zijn qua brandveiligheid.

Donderdag 9 september | door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Een veilige toekomst door Advance camerabewaking

Cameratoezicht helpt bij het handhaven van veiligheid en de nieuwe Advance-serie van Comelit zorgt voor nog betrouwbaardere informatie. Zo worden misdrijven sneller opgelost en kunnen criminelen eerder worden opgespoord.

Woensdag 1 juli| door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Grote renovatie van het Coornhertcentrum

In Den Haag ondergaat het Coornhertcentrum op dit moment een grote renovatie, dit is nodig, omdat het pand zeer verouderd was en niet voldeed aan de eisen van deze tijd. Hinfelaar Elektrotechniek monteert en programmeert alle systemen en ik sprak daarom met Jimmy Schotman, één van de projectleiders, over hoe hij te werk gaat tijdens deze renovatie en over zijn ervaringen met Comelit.

Woensdag 17 juni| door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Nog eens benadrukt: een goede ICT’er is onmisbaar

Tijdens de eerste toespraak, aan het begin van de coronatijd, maakte onze premier duidelijk dat we allemaal zoveel mogelijk thuis aan de slag moesten. Maar hoe zorg je ervoor dat in een korte tijd 46 werknemers thuis, net zoals op kantoor kunnen werken?

Dinsdag 19 mei| door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Deurintercom en het Bouwbesluit

Het bouwbesluit is opgesteld om de regels vast te leggen voor veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu waar alle bouwwerken aan moeten voldoen.

Donderdag 14 mei door Comelit Nederland

Is thuiswerken de toekomst?

In deze tijd, waarin al onze kinderen en partners ook in quarantaine zijn, is het soms lastig om werkzaamheden te combineren met bijvoorbeeld het ouderschap, maar wat als deze tijd voorbij is?

Donderdag 23 april| door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Het team dat geen quarantaine kent

Erik van de Poel en zijn collega’s werken op dit moment keihard door in het magazijn van Comelit. Als enigen nog op kantoor zijn, is aan de ene kant een vreemde gewaarwording, maar aan de andere kant kunnen zij nu wel in alle rust hun werk uitvoeren.

Dinsdag 21 april| door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Altijd thuis door de Visto deurbel!

Een video-deurbel wordt steeds populairder in Nederland. Het geeft een gevoel van veiligheid en je kunt op afstand met je bezoek communiceren. In de coronacrisis heeft een video-deurbel extra voordelen. Lees hier meer over de voordelen van een video-deurbel.

Dinsdag 14 april| door Frank van Gelder - Jr. Accountmanager Promotie

Het nieuwe normaal

Ook ik zag op dinsdag 7 april de persconferentie van de minister-president en bedacht me toen, wat wordt het nieuwe normaal? Volgens Mark Rutte leven we straks in een veranderde maatschappij - de anderhalve meter maatschappij, maar hoe ziet deze er precies uit?

Donderdag 9 april| door Peter van Veen - Directeur

Virtuele service in een handomdraai

Het nieuwe programma TeamViewer Pilot tilt de service van Comelit nogmaals naar een hoger niveau. Micha vertelt ons over de voordelen van TeamViewer Pilot en wat je er zoal mee kan. Lees over onze ervaring met TeamViewer Pilot

Donderdag 9 april| door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Het thuiswerken voor sales professionals

In principe kan iedereen twee weken vanuit het huis werken en misschien zelfs drie weken als het moet. Voor sommige beroepen is thuiswerken zelfs productiever. In dit stuk geef ik handvaten om zo productief mogelijk vanuit huis te werken.

Dinsdag 7 april| door Moustafa Turky MBA - Commercieel Directeur

Working at home for sales professionals

Basically, everyone can work from home for two weeks and maybe even three weeks if they have to. For some professions, working from home is even more productive. In this piece I provide tools to work from home as productively as possible.

Tuesday April 7th| by Moustafa Turky MBA - Commercial Director

COVID-19: Onmiskenbare effecten

Covid-19 valt de wereld aan met een verwoestende agressie en de littekens zullen ongetwijfeld na de crisis zichtbaar blijven. Het verandert onze maatschappij en legt ons nieuwe omgangsvormen op.....

Vrijdag 3 april| door Moustafa Turky MBA - Commercieel Directeur

Technical engineer over gevolgen Coronavirus

Angelo van Oudheusden is één van de technical engineers bij Comelit Nederland. Ik vroeg aan hem wat hij tijdens zijn werk merkt van de Coronacrisis en welke maatregelen hij zelf neemt.

Maandag 30 maart | door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Maatregelen binnen de elektrotechnische branche

Valt een elektrotechnische installateur onder een vitaal beroep? Comelit vindt van wel. Communicatie en veiligheid is nu crucialer dan ooit tevoren, want er zijn talloze situaties te benoemen waarbij elektrotechnische installateurs onmisbaar zijn.

Dinsdag 24 maart 2020 | door Moustafa Turky - Comm. Directeur Comelit Nederland Federatie Elektrotechniek

‘’Family time’’ door Coronavirus

John Vierhuis werkt inmiddels bijna anderhalf jaar op de binnendienst bij Comelit en is acht maanden geleden ook nog eens vader geworden van zijn lieve dochtertje Jessie-Rose.

Donderdag 19 maart 2020 | door Lusil Sleeking - Sales & Marketing support

Alles over de slimme videodeurbel

Bent u bekend met de privacyregels en uw veiligheid rondom de slimme videodeurbel? Uit onderzoek in opdracht van het ministerie van Economische Zaken blijkt dat slimme deurbellen het slechtst beveiligd worden van alle slimme apparaten.

Vrijdag 28 februari 2020 | door Comelit Nederland

Privacywet AVG

Hoe zit het met de Privacywet AVG? We hebben in de afgelopen weken allemaal tientallen e-mails, tweets en andere berichten ontvangen over de nieuwe privacywet. Dankzij de GDPR (General Data Protection Regulation) is de bescherming van persoonsgegevens goed geregeld.

Vrijdag 28 februari 2020 | door Peter van Veen - Directeur

Insider

Hier is alles te vinden van wat wij meemaken. Van beurzen tot aan ervaringen in deze branche. Alle informatie verzamelen door het lezen van een blog. Leuk toch! Rechtstreeks van ons, aan jou.

Vrijdag 28 februari 2020 | door Kelly van der Burgh - Sales & Marketing Support

Comelit Nederland is jarig geweest!

Oktober is een leuke maand, als je het aan mij vraagt. De dagen worden weer korter, de temperatuur daalt wat en de bladeren beginnen te verkleuren. Dit vind ik altijd een mooie periode, het voelt voor mij als gezelligheid. Buiten is het koud, guur en nat...

Woensdag 9 oktober 2019 | door Sander Grootemaat - Technical Support

Installatie blunders, veiligheid en trainingen

Mijn collega Andy stuurt via Whatsapp zo nu en dan foto's van slecht gemonteerde wandcontactdozen en andere vreemde installatie-blunders...

Donderdag 3 januari 2019 | Micha Kaptein - Technical Support

Beter voorkomen dan…

Iedere dag rijd ik over een kronkelig dijkje met aan weerszijden huizen en geparkeerde auto's. Omdat deze weg zoveel bochten heeft is het lastig om ver vooruit te kijken en gaat dit dus ten koste van de veiligheid.

Donderdag 28 februari 2019 | door Lou Andeweg - Media & Projects
Ga naar de bovenkant