Een fijne eindejaarsbijeenkomst in 2020. Het kan echt!

2

020 is een jaar waarin alles anders loopt zoals andere jaren. We missen elkaar en de fijne sfeer van het samenzijn en ook de kleine dingen, zoals dat je voorheen de handen kon schudden als je iemand groette. Ondanks dat videobellen via Zoom, Skype en Teams bijna ‘’normaal’’ is geworden en we daar gewend aan zijn geraakt, missen we het echte contact. En ook de eindejaarsbijeenkomst die ieder jaar wordt georganiseerd om met alle collega’s het jaar goed af te sluiten was dit jaar niet hetzelfde als normaal. Er was namelijk geen andere keus; dit moest via videobellen worden georganiseerd. Maar de directie van Comelit Nederland wilde dit jaarlijkse evenement niet zomaar voorbij laten gaan. Zij hebben alles uit de kast getrokken om via Zoom toch een fijn samenzijn te creëren. Van Steven Kazàn, zoon van Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn, die ineens 20 flessen wijn tevoorschijn toverde, tot een gezellige pubquiz met een presentatrice die alles in goede banen leidde. Maar ook de trotse en aanmoedigende toespraken van Peter van Veen – directeur van Comelit Nederland, Edoardo Barzasi- algemeen directeur en Marco Giugnetti – export verkoopdirecteur van Comelit (Italië) maakte de bijeenkomst compleet.

Van tevoren kregen alle collega’s een lekker borrelpakket met een drankje naar keuze en wat borrelhapjes thuisbezorgd. Dit kon iedereen voordat de online-eindejaarsbijeenkomst begon voor zichzelf en voor hun partners neerzetten, want die mochten ook gezellig meedoen. Zodra iedereen er klaar voor zat en alle collega’s compleet waren sprak Peter van Veen vanuit het kantoor van Comelit Nederland iedereen toe. Hij blikte terug op 2020, liet weten hoe trots hij is op iedereen en bracht daarna een toost uit met goede hoop voor het aankomende jaar.

Het vermakende optreden van Steven Kazàn, die al zijn goocheltrucs uit zijn goocheldoos haalde, zoals het laten verdwijnen van kaarten, servetten en het laten verschijnen van flessen rode wijn en daarbij ook nog eens op een hilarische manier een aantal medewerkers betrok, zorgde al snel voor een ongedwongen en lollige sfeer. Hierna startte de gezellige pubquiz met grappige vragen en tussen de activiteiten door was er de mogelijkheid om in verschillende breakoutrooms met kleinere groepjes te kletsen. Dat maakte het nog net wat persoonlijker en de sfeer zat er gewoonweg goed in. Iedereen vermaakte zich en op een gegeven moment stonden een aantal collega’s zelfs met harde muziek in hun woonkamers te dansen. Zo is het jaar toch nog ondanks alles fijn met elkaar afgesloten.

Op naar 2021 en op naar betere tijden, waarin we weer vaker in het echt samen mogen zijn!

Woensdag 23 december 2020 | door Lusil Sleeking

Deel mijn verhaal op social media!