INSIDE2023-11-03T15:42:40+01:00

Mantelzorg en langer thuis wonen

Dagelijks hoor ik het om me heen, de zorgen over ons zorgstelsel. Niet alleen op mijn werk, maar ook privé: “de zorg wordt steeds duurder, weer een verhoging van het eigen risico, de zorg gaat achteruit”. Natuurlijk is het een feit dat er altijd ruimte is voor verbetering, maar zijn wij Nederlanders niet té kritisch?

Mannen- én vrouwenwerk

“Hoe gaat dat dan, werken met alleen maar mannen?” vroeg mijn buurvrouw een aantal weken geleden. Ik vind het vreemd dat veel mensen mij deze vraag stellen. Inmiddels werk ik al een aantal jaren bij Comelit en zit ik uitstekend op mijn plek.

Haal dat glas uit de voordeur

In Nederland hebben veel woningen glas in de voordeur. Heel normaal, maar is dat wel zo handig? Wat voor toegevoegde waarde heeft dat glas eigenlijk in die voordeur? En is het niet ongewenst dat de bezoeker na aanbellen gelijk kan zien of de bewoner thuis is?

Zijn parkeergarages wel veilig?

Misschien is het opgevallen dat er steeds meer laadpalen in parkeergarages staan. Dit is een goed teken, want hoe meer elektrisch er wordt gereden, hoe beter. Toch is het niet ongevaarlijk om de auto in een parkeergarage te laden.

Ga naar de bovenkant