Insider

A

lles wat wij mee maken is hier te vinden, van beurzen tot aan ervaringen in deze branche. Alle informatie verzamelen door het lezen van een blog. Leuk toch! Rechtstreeks van ons, aan jou.

Lees deze blog als je

  • Ons wil leren kennen
  • Op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen in deze branche
  • Leuke ervaringen wilt lezen; en misschien binnenkort zelfs kijken, maar dat houden we nog even voor onszelf!

FBI of, gewoon… Kelly?

Ik ben Kelly van der Burgh, twee jaar in dienst bij Comelit en een echte onderzoeker, wat voor ingrediënten zitten er allemaal in mijn shampoo? Hoeveel

conserverings-middelen zitten er in een product? Hoe ik kan afvallen zonder te diëten is me alleen nog niet gelukt, iemand tips?

Zo doe ik bijvoorbeeld altijd grondig onderzoek als ik mijn vakantie aan het voorbereiden ben, ik wil alles te weten komen over het land waar ik naar toe op reis ga. Ik betrap mezelf steeds weer op het feit dat ik al m’n informatie verzamel aan de hand van een blog – wel de leuke dan, die met foto’s.

Geef me een paar uur de tijd en ik vertel je alles over de plek die ik zal bezoeken.

Het ontstaan van

Onze directeur Peter van Veen streeft er naar om zo veel mogelijk te delen met de ‘buitenwereld’. Het is belangrijk Kelly, we moeten schrijven! Ja, maar dan moeten we wel onze website vernieuwen, mag dat?

De blog website, ja zoals ik zei, die hadden we al. Misschien is dit een keer aan je voorbij geglipt. Onlangs is Artur bij ons komen werken, hij zorgt voor alle design werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Met dit nieuwe design kunnen wij ook nog eens pronken met de website, mooi hé?!

Wij hebben dus ; zoals je kan zien, goedkeuring gekregen om de website op te pimpen.

Veel lees plezier

Vrijdag 28 februari 2020 | door Kelly van der Burgh –

Deel mijn verhaal op social media!